Met video: Samenwerking met 4 jaar verlengd!

22 maart 2024

Op 13 maart kwamen de partners van ons bijenlandschap bij elkaar om terug te kijken op de resultaten van het bijenlandschap en vooruit te blikken naar de projecten van de komende tijd. Het was een extra feestelijke bijeenkomst om dat de samenwerking met 4 jaar is verlengd! We zijn trots op waar het netwerk nu staat. Het doet ons goed dat Hagar Roijackers (gedeputeerde Provincie Noord-Brabant) die stevige basis, de professionaliteit en de mooie resultaten nog eens extra benadrukte en aanvulde met complimenten. En mooi om te horen, van Karin van den Berg (bestuurslid) dat werken mét de natuur zo vanzelfsprekend is voor Waterschap Brabantse Delta.
Onze boodschap delen, vooral laten zien we met elkaar wél voor elkaar krijgen, dat is hard nodig voor de toekomst. Dus laten vooral heel hard doorwerken voor de bij en elkaar blijven meenemen. En daarmee voor biodiversiteit en onze leefomgeving in brede zin.

De provincie schreef een artikel over het bijenlandschap en maakte er een mooie video van. Het artikel en de video zijn via deze link te vinden: Iedereen-kan-iets-doen-om-de-bij-te-helpen

Groepsfoto bijenlandschap